instagram

24.04.2013

textile

Continuând aventura antreprenorialo-marketiscă a ursului prin lume... traisteee!

1) Mărioara
O domnișoară simplă, cu valori morale trainice. E visul oricărui părinte, bună și ascultătoare, un fel de fata moșului. Și asta nu este mereu de bine, nu.
Mărioara e genul de fată care merge la cumpărături în piață, nu la supermarket, și care insistă să zică Bună ziua! fiecărui măr în parte "[...]că așa se cade". Of, Mărioară...


2) Părăluța
O domnișoară ce mi-a dat bătăi de cap. Vară bună cu Mărioara. Inițial părinții ei au vrut să o numească Parascheva, dar ea a bătut din picior, a plâns cu semințe de crocodil și a amenințat că se va rotunji la față dacă nu primește un nume decent. Speriați de perspectiva de a nu a avea un urmaș demn de păroșenia lor (oh, vai!) părinți au cedat.


3) Sacoșele sunt ca stările. Orice persoană conștientă de importanța ținutei în viața de zi cu zi, realizează și cât de mult contează să îți asortezi traista cu starea de spirit. Și pentru un Urs - sau o domnișoară Urs - ca mine, aceste stări nu sunt prea multe: ori ești deștept, ori ești șmecher; ori ești Bufniță, ori ești Pisică. Numai că mai avem din când în când și zile dintr-acelea în care vrei să împaci și capra și varza, și roșu și verde, și bufnița și pisica.


 4) Catville există pentru că mie-mi plac căsuțele. Și tot mie îmi plac și pisicile.


5) Cele 3 grații - Eufrosina, Aglae și Tălița - au fost primele pictate. Ca să-mi formez mâna, așa.
Sunt niște simpatice, foarte glumețe și ușor cam cinice, deși uneori aș vrea ca Tălița să nu mai fie așa de tembelă - chiar dacă, între noi fie vorba, nu face altceva decât să se ridice la înălțimea numelui său.Toate aceste frumuseți și accesorii obligatorii pentru sezonul primăvară-vară 2013 le găsiți în magazin, dacă dați click în minunăția verde din dreapta, saaau îmi scrieți frumos un mail la ursul.poet[at]gmail[dot]com și eu vă spun ce și cum și de ce (...nu are Ursul coadă, evident!)

2 comentarii:

  1. oau ce imi plac bufnitele tale. sunt cele mai vesele :). Si catville e pe locul doi :). Felicitari au iesit foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumeeeesc! Ești tare drăguță ;)

    RăspundețiȘtergere

Helloooo!